Εμπνευσμένη…από τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Εμπνευσμένη…από τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Teleti Apofoitisis200Εμπνευσμένη από τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, την ανάδειξη του έργου του «Δασκάλου» στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση, και την επιχειρηματικότητα, η Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης του 2012 του Mediterranean College.


Με μια εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση, που είχε ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, την ανάδειξη της αξίας του έργου του «Δασκάλου», και της επιχειρηματικότητας, έπεσε η αυλαία για την Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης του 2012 στο Θέατρο Badminton. Σε μια εντυπωσιακή τελετή που σηματοδότησε την Αποφοίτηση της Τάξης του 2012 και ταυτόχρονα το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας, οι απόφοιτοι του Mediterranean College, πέταξαν ψηλά τα καπέλα τους, μεταφέροντας τον ενθουσιασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους, δηλώνοντας την πίστη τους ότι η νέα γενιά μπορεί να αναδείξει την κρίση σε μια μεγάλη ευκαιρία και να αναδειχθεί μέσα από αυτή, οδηγώντας τη χώρα μας σε ανοδική πορεία. Οι εκατοντάδες απόφοιτοι του Mediterranean College, μετέφεραν ένα δυνατό και ηχηρό μήνυμα στο σύνολο των συμμετεχόντων, σε μια τελετή αποφοίτησης …στην οποία όλοι θα ήθελαν να ήταν εκεί…
Koino Stigmiotypo 250 Platform Party 250
Είσοδος αποφοίτων Platform Party

Στις πραγματικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Mediterranean College, Καθηγητής, κος Σοφοκλής Ξυνής, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία της απασχολησιμότητας και τη σύνδεση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής, με την αγορά εργασίας. Παράλληλα επεσήμανε, ότι η νέα γενιά, αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την ισχυροποίηση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνώς.
 
SofoklisXinis 250
  κ. Σοφοκλής Ξυνής

Ως Κεντρικός Ομιλητής, το δικό του μήνυμα μετέφερε ο Δρ. Νικόλαος Μαρκάτος, τ. Πρύτανης του ΕΜΠ, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου (Κ.Ε.Τ.Α.Κ.) του Mediterranean College, ο οποίος προέτρεψε τους αποφοίτους να συνεχίσουν τον τίμιο αγώνα του πνεύματος και της επιστήμης, θέτοντας διαρκώς υψηλότερους στόχους, προκειμένου η χώρα μας να βρει τη θέση που της αρμόζει στο σύγχρονο κόσμο.
 
Markatos250
Ομιλία κ. Μαρκάτου

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του κου Παύλου Ευμορφίδη, Ιδρυτή και Προέδρου της COCO MAT, ο οποίος αναφερόμενος στα φοιτητικά του χρόνια και την εκπαιδευτική διαδικασία, ανέδειξε το σημαντικό ρόλο του «Δασκάλου» στη διάπλαση της νέας γενιάς, καταθέτοντας την προσωπική του εμπειρία από την επίδρασή των λόγων του τότε Καθηγητή του, κου Σοφοκλή Ξυνή, στην μετέπειτα πορεία ζωής του. Παράλληλα μετέφερε στη νέα γενιά, ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη της αποκέντρωσης αλλά και ένα εξίσου δυνατό οικολογικό μήνυμα ευαισθητοποίησης των νέων σε θέματα υγείας και περιβάλλοντος, αναφερόμενος στην επιλογή του ποδηλάτου ως μέσου για τις προσωπικές του μετακινήσεις.
 
Evmorfidis 1 250
Ομιλία κ. Ευμορφίδη

Ο Πρόεδρος του Mediterranean College, απένειμε τιμητική βράβευση, «Honorary Award for Contribution to Entrepreneurship and Social Responsibility», στον κο Παύλο Ευμορφίδη, για την επιτυχημένη και καταξιωμένη πορεία της COCO MAT στις διεθνείς αγορές, την επίτευξη εξωστρέφειας, τη συνεισφορά της στην επιχειρηματικότητα αλλά και την επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρίας, που αντανακλά τον προσανατολισμό της στον άνθρωπο και την προστασία του περιβάλλοντος, το φιλανθρωπικό της έργο, και τη συνολική της προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.
 
Evmorfidis 2 250
Βράβευση κ. Ευμορφίδη

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης με ομιλίες τους εκπρόσωποι του Teesside University και του University of Derby. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις του «Mediterranean College Graduate Employability Scheme», του «Xinis Education Festival», του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, και βραβεύσεις στο πλαίσιο του «Employability Scheme». To Employability Scheme, αποτελεί ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στα τριάντα έξι χρόνια συνεισφοράς του Mediterranean College, στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας. Συνιστά μια ολιστική προσέγγιση του Κολεγίου που θέτει τον όρο «απασχολησιμότητα» στο επίκεντρο κάθε προγράμματος σπουδών, κάθε μαθήματος, κάθε εκπαιδευτικής δραστηριότητας και κάθε υπηρεσίας που παρέχει στους φοιτητές του.
 
Derby 250 Teesside 250
Εκπρόσωπος University of Derby Εκπρόσωπος Teeside University

Κατά την απονομή των φετινών βραβεύσεων στο πλαίσιο του MC Employability Scheme, το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Συμβούλιο του Mediterranean College, απένειμε το Βραβείο «School of the Year Employability Award» στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολλεγίου. Το Βραβείο «Partner Organisation of the Year Employability Award», στο συνεργαζόμενο με το Κολέγιο οργανισμό, που το 2012 είχε τη μεγαλύτερη συμβολή στην υλοποίηση δράσεων απασχολησιμότητας, απονεμήθηκε στον κύριο Ασάρβελη, εκπρόσωπο της εταιρίας MAKRO Cash & Carry.
 
Asarvelis 250
Ομιλία κ. Ασάρβελη

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σταμάτη Μαλέλη, για το συγγραφικό του έργο, «Το Τέρας κι Εγώ». Στη βράβευση επισημάνθηκε η τεράστια απήχηση που είχε στο αναγνωστικό κοινό το περιεχόμενο του βιβλίου του για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σύγχρονου προβλήματος της κοινωνίας, την κατάθλιψη.
 
vasileiou 250
Εκπρόσωπος του κ. Μαλέλη παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Ξυνή

Ακολούθησε η βράβευση «Honorary Award for Contribution to the Community» του κου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, Ιδρυτή και Πρόεδρου του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», από τον κο Σοφοκλή Ξυνή, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς της οργάνωσης στην ελληνική κοινωνία.
 
Vraveusi Giannopoulou 250
Βράβευση κ. Γιαννόπουλου

Το χειροκρότημα του κοινού απέσπασε ο κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ειδικευόμενος Ιατρός Ψυχιατρικής, που με τη στάση του απέναντι στη ζωή και τη δύναμη της θέλησης, προσέφερε κουράγιο σε όλους τους Έλληνες, να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές δυσκολίες. Ο κος Κυμπουρόπουλος, παρέλαβε το Βραβείο «Honorary Award for Outstanding Academic Achievement», από τον Πρόεδρο του Mediterranean College, κο Σοφοκλή Ξυνή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μετέφερε ένα ισχυρό ανθρώπινο μήνυμα, αναφερόμενος στην ανάγκη αλλαγής των συνθηκών για την πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία, και την ισότιμη αντιμετώπισή τους σε όλους τους τομείς.
 
Vraveysi Kympouropoulou 250
Βράβευση κ. Κυμπουρόπουλου

Το τελετουργικό της τελετής αποφοίτησης συνεχίστηκε με την απονομή υποτροφιών σε αριστεύσαντες φοιτητές του Mediterranean College, και η αυλαία έπεσε με την ομιλία του Ακαδημαϊκού Διευθυντή του Mediterranean College, κου Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος τόνισε την ύψιστη σημασία της σύνδεσης της ανώτατης εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και της προετοιμασίας ικανών αποφοίτων, έτοιμων να διαδραματίσουν πρωτεύοντα ρόλο στον παραγωγικό ιστό της χώρας.
 
Vraveusi Apofoitoy 250 Vraveusi Annas Prelievits 250
Απονομή πτυχίων

Η εκδήλωση άνοιξε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων. Μια χαρούμενη νότα προσέφερε επίσης σε όλους τους παρευρισκόμενους η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, με εκπληκτικές παρουσιάσεις.

 
Filarmoniki2 250 Xorodia Tipaldou 250
Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι και εξέχουσες προσωπικότητες, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή αποφοίτησης της Τάξης του 2012 του Mediterranean College.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε έντονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν υπέρ του «Χαμόγελου του Παιδιού».
 
Teleti Apofoitisis2 500
Mediterranean College - Τάξη 2012

 
FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...