Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

DSC8690 200Σε εορταστική και έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης του 2012 του Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

 

Πλήθος προσκεκλημένων παραβρέθηκε στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδας την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, όπου οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους Master, Bachelor, Higher National και Executive Diplomas, σύμφωνα με το τελετουργικό των Βρετανικών Πανεπιστημίων και των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών φορέων.

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College. Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν και παρέλαβαν τις υποτροφίες τους φοιτητές και απόφοιτοι που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.

Την έναρξη της τελετής, πραγματοποίησε ο Δρ. Γεώργιος Παπαδάκης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College. Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Βασίλειος Παπαζάχος (Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής ΑΠΘ), ο οποίος με το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο και την πλούσια εμπειρία ζωής, απευθύνθηκε με αμεσότητα προς τους αποφοίτους, και τους μίλησε για την αξία των σπουδών και τη ζωή που ανοίγεται τώρα μπροστά τους. Ο κ. Παπαζάχος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης, βραβεύτηκαν επίσης η κα Χριστίνα Γιαζιτζίδου, Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας για την διάκρισή της στον αθλητισμό, η κα Μαρία Τσιουτάνη, ως Πρόεδρος Εθελοντικού Οργανισμού «Άγιος Στυλιανός» για την κοινωνική της προσφορά, και ο κ. Γιώργος Μίσκος, C.T.O (Chief Technology Officer) της εταιρείας Dealingers.com, για διάκρισή στην νεανική επιχειρηματικότητα.

Την τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου University of Derby κ. Richard Hucker, ο οποίος συνεχάρη τους απόφοιτους για την επιτυχία τους, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «you are simply the best»!

Επίσημους χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ την τελετή παρακολούθησαν εκπρόσωποι Προξενείων ξένων χωρών, εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, και του επιχειρηματικού κόσμου.

Μετά την τελετή αποφοίτησης, ακολούθησε Graduation Party στο Bar–Restaurant OMILOS, όπου οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε εορταστικό κλίμα.

Το Mediterranean College από το 1977 μέχρι και σήμερα, ηγείται στον τομέα της μεταλυκειακής εκπαίδευσης με την παροχή κορυφαίων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, της πληροφορικής, της μηχανικής και των κατασκευών, καθώς και των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, σε συνεργασία με το University of Derby, διαθέτοντας εκατοντάδες φοιτητές και ένα δυναμικό χιλιάδων επιτυχημένων αποφοίτων.

IMG 8525 250  IMG 8536 250

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...