Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Career Day της Σχολής Παιδαγωγικών

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Career Day της Σχολής Παιδαγωγικών

CAM01280 200Με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Κέντρων Προσχολικής Αγωγής και εξειδικευμένων φορέων που αναζητούν υποψηφίους με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αναβαθμισμένα επαγγελματικά προσόντα, πραγματοποιήθηκε το 37ο Career Day που διοργάνωσαν η Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College και ο τομέας Παιδαγωγικών - Ψυχολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Career Office του Mediterranean College, με σκοπό να φέρει σε επαφή ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους με μονάδες που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο τον κλάδο. Επιμέρους σκοπός της διοργάνωσης ήταν η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων και η διαμόρφωση θετικών επαγγελματικών προοπτικών.

Φοιτητές και απόφοιτοι των παραπάνω Σχολών, πραγματοποίησαν εξατομικευμένα interviews, με εκπροσώπους δεκάδων μονάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με σκοπό την προσέλκυση των μελλοντικών τους συνεργατών.

Για μια ακόμη φορά οι φοιτητές και οι απόφοιτοι Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κέρδισαν τις εντυπώσεις με το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσής τους, τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, το δυναμισμό τους αλλά και την άριστη επαγγελματική εικόνα που διαθέτουν. Η γνώση της Παιδαγωγικής Επιστήμης, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο προσανατολισμός στην σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού και ο σεβασμός προς το παιδί, είναι τα στοιχεία εκείνα που πραγματικά μεταμορφώνουν τον επαγγελματισμό των Παιδαγωγών του Mediterranean College και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε λειτούργημα, και τους οδηγούν στην αγορά εργασίας για την παροχή παιδαγωγικού έργου υψηλών προδιαγραφών.

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...