Χιλιάδες επισκέπτες στην Έκθεση Καριέρας «Employability Fair 2013»

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Χιλιάδες επισκέπτες στην Έκθεση Καριέρας «Employability Fair 2013»

183 200Δύο Ημέρες Αφιερωμένες στην Καριέρα και την Απασχολησιμότητα ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων!

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών, ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Employability Fair» που διοργάνωσε τo Mediterranean College, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Το «Employability Fair 2013», μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Κολλεγίου. Για δύο συνεχόμενες ημέρες, η έκθεση καριέρας και οι παράλληλες δράσεις, φιλοξενήθηκαν στο Κτίριο Μηχανουργείο στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων καθώς και στο Αμφιθέατρο «ΑΘΗΝΑ 9.84», προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Στόχος της έκθεσης ήταν η ενίσχυση της επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, το «Employability Fair» και οι παράλληλες δράσεις, ολοκληρώθηκαν με την ενεργό συμμετοχή 1.850 και πλέον επισκεπτών που αναζητούσαν εργασία αλλά και ενίσχυση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων. Πραγματοποιήθηκαν Ημέρες Καριέρας με προσφορά θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης από 45 κορυφαίες εταιρείες, δώδεκα ανοικτά σεμινάρια, παράλληλα workshops, συμβουλευτική καριέρας, έκθεση φοιτητών και πολλά άλλα events. Στα highlights της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνεται ο διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας 2013.

Πρόκειται για ένα θεσμό που επιδίωξε όχι μόνο να φέρει σε επαφή τους νέους με δυνητικούς εργοδότες – επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται, ώστε να γίνουν πιο «Απασχολήσιμοι», δηλαδή να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες και να προσανατολιστούν επαγγελματικά πριν ακόμη προσεγγίσουν ένα δυνητικό εργοδότη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικτυακός τόπος της διοργάνωσης (www.mc-employability.gr), προσέλκυσε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών. Από το δικτυακό τόπο της διοργάνωσης ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για όσα έλαβαν χώρα στο «Employability Fair 2013» καθώς για το σύνολο των δράσεων του Employability Scheme του Mediterranean College.

Το Mediterranean College (www.medcollege.edu.gr), στο πλαίσιο της διοργάνωσης, προσέφερε υποτροφίες στους συμμετέχοντες του «Employability Fair», καθώς και στο νικητή του διαγωνισμού καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. σε αναγνωρισμένα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στα επιστημονικά πεδία της Ψυχολογίας, της Παιδαγωγικής, της Μηχανικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους.

Εταιρίες που συμμετείχαν στο «Employability Fair»:
MAKRO Cash & Carry, Coca-Cola 3E, WIND, LG, Hewlett Packard, Grant Thornton, Εθνική Ασφαλιστική, Intracom-Telecom, Intrasoft, Πλαίσιο, Aluminco, Mediatel, Airfasttickets, Aldemar Hotels, TUI, Holmes Place, Toi&moi, Manpower Group, In Group HR Solutions, IN Group Career Coaching Professionals, Optimal Business Action, Skywalker, Master Career, My Future Career, Green Master, Smart Coffee Company, imagemedia GROUP, Nicochem, C Energy, Φυσικό Αέριο Αττικής, Q Control, AID Engineering, TechLab & Partners, Logistics Way, Anodos Real Estate, Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Χαμόγελο του Παιδιού, Πράξεις Ζωής, Αγκαλιά, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Equal Society, Άκτιος, Ελληνική Εταιρεία Προσωπικής Ανάπτυξης, Better Life Day, Securicon.

Νέα ιστοσελίδα για την απασχολησιμότητα http://www.mc-employability.gr/

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...