Συνέντευξη του μήνα: Βασίλης Βασιλειάδης, Απόφοιτος Business Studies

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Συνέντευξη του μήνα: Βασίλης Βασιλειάδης, Απόφοιτος Business Studies

vasileiadhs intro

Περιέγραψε μας με λίγα λόγια, την εμπειρία σου από τα χρόνια σπουδών σου στο Mediterranean College.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο επίπεδο των σπουδών. Έχοντας την εμπειρία από το Αγγλικό πανεπιστήμιο, σίγουρα οι απαιτήσεις μου ήταν υψηλές σχετικά με την ποιότητα των γνώσεων που θα λάμβανα. Ομολογώ ότι από την πρώτη στιγμή ξαφνιάστηκα θετικά με τις Ακαδημαϊκές γνώσεις των καθηγητών, τη μεταδοτικότητα αλλά και το ενδιαφέρον που έδειχναν προς τους σπουδαστές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον είχα παρατηρήσει και από τους καθηγητές του Αγγλικού πανεπιστημίου και ήταν κάτι που μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση όσο σπούδαζα στην Αγγλία. Ειλικρινά δεν περίμενα να συναντήσω κάτι τέτοιο και σε ένα Ελληνικό κολέγιο.

Συνέχισες τις σπουδές σου?

Από τότε που αποφοίτησα παρακολουθώ συνέχεια σεμινάρια μέσω του Edu XINIS Festival. Δε νομίζω ότι θα είναι υπερβολή αν πω ότι o θεσμός αυτός του Ομίλου Ξυνή, εξασφαλίζει δια βίου μάθηση σε όποιον διψάει για γνώσεις. Επίσης πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσα την παρακολούθηση του προγράμματος Professional Certificate in Social Media. Πρόκειται για πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση πάνω στα Social Media. Είναι ό, τι πιο σύγχρονο μπορεί να διδαχθεί κάποιος και απόλυτα ταυτισμένο με τις ανάγκες της αγοράς.

Πως ήταν η επαγγελματική σου αποκατάσταση μετά το πέρας των σπουδών σου?

Συνδύαζα σπουδές και εργασία και όταν αποφοίτησα επίσης, βρήκα σχετικά εύκολα εργασία στον τομέα μου. Το career office από την πρώτη στιγμή έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Αλλά και ως εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρία στο παρελθόν, συνεργαζόμουν στενά με το career office τροφοδοτώντας την εταιρία μου με φοιτητές για πρακτική αλλά και εργαζόμενους μέσα από τους απόφοιτους του κολεγίου. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το κολέγιο δε ξεχνά τους αποφοίτους του, παρότι αποφοίτησα το 2004, όντας μέλος του Alumni MC, ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, για τα νέα του κολεγίου και μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω εντελώς δωρεάν σε σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, ημερίδες, career days. Με αυτό τον τρόπο και εν καιρώ κρίσης, με την πολύτιμη αρωγή του Career Office του ΜC, έχω και τώρα δουλειά και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια του Mediterranean College!

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...