Διαγωνισμός Εφευρετικότητας με θέμα «Φτιάξε τη δική σου Μηχανολογική Κατασκευή»

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Διαγωνισμός Εφευρετικότητας με θέμα «Φτιάξε τη δική σου Μηχανολογική Κατασκευή»

efeuretikothta-intro«Κατασκεύασε το δικό σου ηλεκτροκίνητο όχημα και τρέξε στον αγώνα!»

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργανώνει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14, Διαγωνισμό Εφευρετικότητας με θέμα «Φτιάξε τη δική σου Μηχανολογική Κατασκευή», τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014, ώρα 14:00 στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).

Το όριο συμμετοχής είναι 40 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρο από μία επιταγή εκπαίδευσης αξίας 2.500€ για οποιοδήποτε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College!

Οι συμμετέχοντες στo διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.

Από τη στιγμή που έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τυχόν διευκρινήσεις με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού, κο Σιάσο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...