Εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες από το Mediterranean College

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες από το Mediterranean College

telecommunication-introΗ Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14, εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίες την Παρασκευή 23/5/2014, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).

Η εσπερίδα θα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες.

Η πρώτη ενότητα έχει θέμα «Οι Νέες Εξελίξεις στις Τηλεπικοινωνίες και στην Ασφάλεια», με ομιλητές τον κ. Π. Γαλιώτο, Επικεφαλής Σχολής Πληροφορικής Mediterranean College, την κα Κ. Δέλλα, Νομικό Σύμβουλο και τον κ. Νίκο Τσάμη, Managing Director του Eventora.

Η δεύτερη ενότητα έχει θέμα «Youth marketing: Πώς προσεγγίζουμε τους νέους στις τηλεπικοινωνίες, το case του CU», με ομιλητές τον κ. Α. Καρύδη, Senior Product Manager Vodafone Ελλάδας και τον κ. Κ. Μουμούρη, Senior Manager Prepaid Vodafone Ελλάδας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00)

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...