Εσπερίδα με θέμα «Ηγεσία υπό πίεση»

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Εσπερίδα με θέμα «Ηγεσία υπό πίεση»

esperida-hgesiaΤετάρτη 29 Απριλίου 2015 από 18.00-20.00

Είστε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες / ελεύθεροι επαγγελματίες και θέλετε να αναπτύξετε τις ηγετικές σας ικανότητες; Είστε φοιτητές / απόφοιτοι και αισθάνεστε ότι γεννηθήκατε Ηγέτες; Αν έτσι πιστεύετε, σας περιμένουμε στην ειδική για το συγκεκριμένο θέμα εσπερίδα με τίτλο "Ηγεσία υπό πίεση" που διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 από 18.00-20.00, με ελεύθερη είσοδο.

Με την λέξη ηγεσία ορίζουμε την καθοδήγηση ανθρώπων από κάποιον, προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η ικανότητα της ηγεσίας δεν είναι τίτλος που αποκτάται με σπουδές ή που απονέμεται με δίπλωμα. Η μόνη απόδειξη κατοχής της είναι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο ηγέτης και η επιθυμία των ανθρώπων να ακολουθήσουν το όραμά του.

Τρεις είναι οι βασικές ενότητες που θα αναλυθούν και θα συζητηθούν στην εκδήλωση: Η πρώτη είναι η "Ηγεσία και ναρκισσισμός" που συχνά αναφέρεται και ως ένα στοιχείο ηγετικής συμπεριφοράς με καταστρεπτικές συνέπειες για τα ανώτερα στελέχη. Η δεύτερη έχει τίτλο "Η Ηγεσία και η σημασία της στην αντιμετώπιση του stress" και θα αναλύσει την ικανότητα του Ηγέτη να χειρίζεται αποτελεσματικά τα δικά του συναισθήματα και κυρίως των συνεργατών του, αντιμετωπίζοντάς τα αποτελεσματικά και δημιουργικά προς όφελος της επιχείρησης. Στην τρίτη ενότητα θα παρουσιαστούν μαθήματα ηγεσίας μέσα από την αγορά, από το βιβλίο του κου Θεδωρακόπουλου με τίτλο "156 μαθήματα ηγεσίας".

Ομιλητές στην Εσπερίδα θα είναι καταξιωμένα στελέχη της αγοράς των επιχειρήσεων:

Ο Δρ. Λουκάς Άννινος, Επιστημονικός Συνεργάτης στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ο Δρ Άννινος έχει διδάξει θέματα μάνατζμεντ, οργανωσιακή συμπεριφορά και διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού μέσω elearning και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Περρωτής, Ψυχολόγος με ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία και μέλος του British Psychological Society (BPS). Ο Δρ. Περωτής συνεργάζεται με εταιρείες σε θέματα Screening & Recruitment, Stress Management και εκπαιδεύσεις πάνω σε Leadership, Productivity, Motivation κ.α.

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Mediterranean College Lecturer, Owner Kick-Ad, συγγραφέας του βιβλίου «156 μαθήματα ηγεσίας». Ο κ. Θεοδωρακόπουλος εργάζεται για είκοσι και πλέον χρόνια στην Εκπαίδευση, την Επικοινωνία, την Διαφήμιση και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος και ως σύμβουλος. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Εσπερίδας και δηλώστε συμμετοχή εδώ

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...