Το www.skywalker.gr στο Mediterranean College

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

Το www.skywalker.gr στο Mediterranean College

DSCN0002 200Στους ρυθμούς της 1ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, που άνοιξε την αυλαία της, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, κινούνται οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Mediterranean College. H έναρξη των εργασιών, πραγματοποιήθηκε με την κοινή εκδήλωση των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και Μηχανικών με θέμα «Ελκυστικό Βιογραφικό και Επιτυχία στη Συνέντευξη: με την καθοδήγηση του Skywalker».

Ομιλητές ήταν η κα Άννα Βενιέρη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Skywalker και η κα Ιωάννα Παπαγγελή, Σύμβουλος Καριέρας του Skywalker . Αξίζει να αναφερθεί ότι με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι φοιτητές κλήθηκαν να φτιάξουν το δικό τους βιογραφικό σημείωμα και να συμμετάσχουν σε παιχνίδια ρόλων συνεντεύξεων εργασίας.

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Employability Week, ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και θα συνεχισθούν έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου. Στις δράσεις της 1ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας του Mediterranean College, συμμετέχουν μεγάλες εταιρίες, που εκπροσωπούν όλους τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου, δυνατά και ηχηρά ονόματα από τους αντίστοιχους κλάδους της αγοράς και απόλυτα εξειδικευμένοι εισηγητές.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκαν επίσης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

-School of Computing: «Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες: Οι τάσεις στην αγορά εργασίας». Εισηγητές: κ. Θεόδωρος Καρτσονάκης, Μarketing Executive Intracom, κ. Παναγιώτης Μανιατάκης, Sales Representative Cisco, κ. Γρηγόρης Φλουτζάκος, Corporate Information Security Manager WIND.

-School of Social Sciences – Department of Education: «Από τη Θεωρία στην Πράξη: Ποιά είναι τα συμπτώματα των Γλωσσικών Διαταραχών που πρέπει να γνωρίζει ένα επαγγελματία Παιδαγωγός». Εισηγητής: Ελένη Παγώνα, Καθηγήτρια Παιδαγωγικών.

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων του School of Social Sciences (Department of Education & Department of Psychology) πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση, «Εύρεση εργασίας: με την καθοδήγηση της Randstad», που διοργάνωσε η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Κολλεγίου, με εισηγητή τον κο Απόστολο Κατσόρχη, Consultant, Randstad.

FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...