Testimonials Αποφοίτων

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήMediaTestimonials Αποφοίτων

Testimonials Αποφοίτων

Έχοντας αποφοιτήσει από το πρόγραμμα HND Advanced Practice in work with children & families, συνέχισα στο Mediterranean College και φέτος ολοκληρώνω τις σπουδές μου για το Bachelor στα Παιδαγωγικά. Παράλληλα, εργάζομαι ως παιδαγωγός 2 μικρών κοριτσιών. Μέσα από τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα τα οποία συνδυάζονται στο πρόγραμμα σπουδών των Παιδαγωγικών, απέκτησα σημαντικές γνώσεις και εμπειρία που με βοηθούν συνεχώς στο επάγγελμα μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές του Mediterranean College που με έκαναν να αγαπήσω ακόμα περισσότερο το επάγγελμα που από μικρή ονειρευόμουν να εξασκήσω!
 
Ευαγγελία Πατελούδη
ΗΝD Advanced Practice in Work with Children & Families
Όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάλυπτα στο κοντέρ της επαγγελματικής διαδρομής μου, τόσο πιο πολύ μεγάλωνε η ανάγκη μου για γνώση και απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που με απασχολούσαν, σχετικά αλλά και μη σχετικά με τη δημοσιογραφική δουλειά μου. Ως εργαζόμενη και μητέρα δυο μικρών παιδιών η φοίτηση σε ένα πανεπιστημιακού επιπέδου κολεγιακό πρόγραμμα, φάνταζε αδύνατη, εκτός κι αν περιόριζα τον ύπνο μου στις 3 ώρες την ημέρα! Όμως στο part time πρόγραμμα HND in Counseling and Psychology του Mediterranean College, βρήκα έναν ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο εισαγωγής στην Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική. Με πολλά βιωματικά μαθήματα και παρακολούθηση των διαλέξεων ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, βίωσα τη χαρά της φοίτησης με σχεδόν εφηβικό ενθουσιασμό. Τόσο το επίπεδο των σπουδών όσο και οι έμπειροι και κατηρτισμένοι καθηγητές μου, δικαίωσαν απόλυτα την επιλογή μου. Έννοιες όπως, «αυτοεκτίμηση» και «ανθρώπινες σχέσεις» πήραν ουσιαστικότερη διάσταση στο μυαλό μου, ενώ κατανόησα καλύτερα τον ρόλο μου ως μητέρα και γυναίκα. Μετά από αυτή την εμπειρία, αποφάσισα να συνεχίσω περαιτέρω τις σπουδές μου και ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά με τη Συμβουλευτική Ψυχολογία, η οποία ούτως ή άλλως έχει φέρει καινούργιο αέρα στον τρόπο που αντιμετωπίζω τη Δημοσιογραφία.
 
Νέτη Φίλια
HND in Counseling and Psychology - Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Επέλεξα το Mediterranean College γιατί ήταν το μόνο κολέγιο που πρόσφερε την ειδικότητα με την οποία ήθελα να ασχοληθώ, την Λογοθεραπεία. Φυσικά δεν το μετάνιωσα, παρακολούθησα ένα πρόγραμμα ευέλικτο στο ωράριο, με ουσιαστικά και εξειδικευμένα μαθήματα που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φοιτητών.
Θέλω μέσα από τις ελάχιστες αυτές γραμμές να ευχαριστήσω το ακαδημαϊκό προσωπικό του κολεγίου για τις πολύτιμες γνώσεις που μου μετέδωσαν αλλά και την στήριξη που απλόχερα μου πρόσφεραν. Ξεχωριστές ευχαριστίες στο Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας του κολεγίου, για την άμεση επαγγελματική μου αποκατάσταση στο χώρο της Λογοθεραπείας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Mediterranean College για το πτυχίο HND-Professional Diploma in Speech Therapy.
 
Μαρία-Άννα Ούτσια
HND-Professional Diploma in Speech Tharapy-Edexcel
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Mediterranean College, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με σπουδαίους ανθρώπους και ειδικά καθηγητές άριστα καταρτισμένους πάνω στο αντικείμενο τους. Τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή μου και συνεχίζουν να είναι οι μέντορές μου! Οι συμφοιτητές μου ήταν όλοι αξιόλογα παιδιά και μέσα στο κολέγιο δημιουργήθηκαν μεταξύ μας αληθινές φιλίες. Με ομαδικότητα, καλό ανταγωνισμό και δημιουργικότητα καταφέραμε και ολοκληρώσαμε τις σπουδές μας στον τομέα του μάρκετινγκ μέσω του προγράμματος που προσφέρει το κολέγιο σε συνεργασία με το LCM. Για μένα ήταν το δεύτερο πτυχίο μου, προερχόμουν από Δημόσιο πανεπιστήμιο όμως στο Mediterranean College ολοκλήρωσα τις πραγματικές μου σπουδές, έμαθα νέες, σύγχρονες γνώσεις και τάσεις της αγοράς και εμβάθυνα σε τομείς πολύ σημαντικούς στο τομέα των επιχειρήσεων.
 
Μαρία Χαλκιά
Executive Diploma in Marketing
Διάλεξα το πρόγραμμα HND Counselling and Psychology το 2009 γιατί προσέφερε ένα πιστοποιημένο επαγγελματικό τίτλο σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου με διεθνή αναγνώριση και δυνατότητα διάφορων επιλογών ακαδημαϊκής εξέλιξης. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη από τις εγκαταστάσεις του και την υποδοχή και ενημέρωσή τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, είχα πλήρη ακαδημαϊκή υποστήριξη και άριστη ανατροφοδότηση και αξιολόγηση. Τα μαθήματα γίνονταν με ιδιαίτερο τρόπο και οι καθηγητές μου, όπως η κ. Πική, ο κ. Κουτελιέρης, ο κ. Θωμάς και κ. Πουλοπούλου, με παρότρυναν στο να εμβαθύνω περισσότερο πάνω σε αυτά που μάθαινα. Το αποτέλεσμα ήταν να αγαπήσω τις σπουδές μου αλλά και το επάγγελμά μου.
Αισθάνομαι τυχερή γιατί νιώθω πως έκτοτε άνοιξαν νέοι ορίζοντες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και διατηρώ τις επαφές μου με τον αγαπημένο μου χώρο σπουδών που συνεχίζει να μου προσφέρει ενημέρωση μέσω των δωρεάν σεμιναρίων που διοργανώνει καθώς και ευκαιρίες για ανέλιξη, όπως συμμετοχή μου στις ημέρες καριέρας. Σήμερα έχω το δικό μου γραφείο συμβουλευτικής, κάνω ομιλίες σε ακαδημαϊκούς χώρους και φροντίζω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου με τους τρόπους μου έμαθα εκεί.
 
Ελευθερία Καββαδία
HND Counselling & Psychology, Edexcel (2010) Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Βρίσκομαι στον χώρο της εστίασης 17 χρόνια , ξεκίνησα να εργάζομαι σε μικρή ηλικία με αποτέλεσμα το ακαδημαϊκό κομμάτι να έχει μείνει πίσω , έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το ΜΒΑ με σκοπό να ανοίξουν οι ορίζοντες μου διότι είναι καλή η εργασιακή εμπειρία αλλά πολλές φορές δεν σε αφήνει να σκεφτείς out of the box. Γνώρισα αξιόλογους Καθηγητές με πολύ υψηλό εργασιακής αλλά και ακαδημαϊκής εμπειρίας και με βοήθησαν αρκετά σε αυτό που είχα σαν στόχο από την αρχή που γράφτηκα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα μαθήματα ήταν απόλυτα κατανοητά και πολύ σωστά δομημένα και με καλύπτουν απόλυτα. Θεωρώ ότι έκανα την σωστότερη επιλογή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση μου.
 
Γεώργιος Hofmann
MBA, General Manager καταστήματος TGI Fridays Hellas
Στο Mediterranean College απέκτησα νέο τρόπο σκέψης και νέο περιβάλλον ζωής. Ευχαριστώ τους καθηγητές που με βοήθησαν να φτάσω στο τέλος των σπουδών μου και να είμαι σήμερα τελειόφοιτη Πανεπιστημίου.
 
Παναγιώτα Γκότση
BSc In Computing, University of Teesside (2011)
Ήρθα στο κολέγιο ως απόφοιτος των ΙΕΚ Ξυνή για να συνεχίσω τις σπουδές μου και να αποκτήσω πτυχίο Bachelor. Κατάφερα το στόχο μου, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον με ιδιαίτερες απαιτήσεις και αξιόλογους ανθρώπους.
 
Νικόλαος Ανταράκης
BSc Computer Studies, University of Teeside (2011)
Οι σπουδές μου στο Mediterranean College ήταν μια εμπειρία σημαντική για μένα. Είχα εισαχθεί από τις Πανελλήνιες στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής, αλλά επέλεξα στο κολέγιο τον τομέα των Παιδαγωγικών, γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου. Δεν το μετάνιωσα καθόλου, αντιθέτως ενισχύθηκε η πεποίθησή μου ότι αυτό είναι το επάγγελμα που μου ταιριάζει. Πλέον, έχοντας το πρώτο πτυχίο στα χέρια, είμαι πολύ κοντά στο όνειρό μου και συνεχίζω τις σπουδές μου στο Mediterranean College, γιατί εδώ το ταξίδι της γνώσης δεν σταματά…
 
Μαρία Αθανασοπούλου
ΗΝD Advanced Practice in Work with children & families, Edexcel (2011)
Το Μediterranean college, όσον αφορά στο πρόγραμμα Bachelor of Science (Hons) Psychology and Counselling, είχε ένα πολύ ενδιαφέρον κύκλο μαθημάτων, που έκαναν την κάθε διάλεξη πολύ ελκυστική για το φοιτητή. Επίσης, οι καθηγητές ήταν τόσο μεταδοτικοί προς τους φοιτητές, που έκαναν μέχρι και το φοιτητή που δεν ήταν σίγουρος αν όντως θέλει να ακολουθήσει τον κλάδο της ψυχολογίας να την αγαπήσει και να ασχοληθεί με αυτή την επιστήμη.
 
Άννα Γρηγορίου
BSc (Hons) Psychology and Counselling, Teeside University


FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...