Testimonials Αποφοίτων

logo

power4

  • «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους».

    Ελεονόρ Ρούσβελτ

  • Αποκτήστε την έκδοση του ετήσιου Yearbook.

  • Ανοιχτά Σεμινάρια και Συνέχιση Σπουδών στο Mediterranean College και στο Mediterranean Professional Studies.

ΑρχικήMediaTestimonials Αποφοίτων

Testimonials Αποφοίτων

Σ’ αυτόν τον ακαδημαϊκό χώρο, κατάλαβα ότι η ανάγκη για γνώση και εκπαίδευση δεν σταματά. Μετά το πτυχίο Higher National Diploma in Mechanical Engineering και παρότι πλέον έχω μεγαλύτερες οικογενειακές υποχρεώσεις, συνέχισα τις σπουδές μου παρακολουθώντας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Τελικά, είναι δύσκολο να «ξεκολλήσει» κανείς από το Mediterranean College! Πέραν των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, του αξιόλογου εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού και των άρτια εξοπλισμένων αιθουσών και εργαστηρίων, αυτό που σίγουρα θα μου μείνει είναι οι δυνατές φιλίες που αναπτύχθηκαν με τους συμφοιτητές μου και οι όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί στα μαθήματα, στις εκδρομές και στις εξόδους που διοργάνωνε στο κολέγιο.
 
Νικόλαος Μακρής
Executive Diploma in Human Resources Management, London Centre of Management
Η ζωή στο κολέγιο ήταν γεμάτη όνειρα, στόχους, αποτυχίες, επιτυχίες, δημιουργία, καλούς φίλους ,τρυφερές στιγμές, άγχη και έντονα συναισθήματα. Πάνω απ' όλα, όμως, ήταν μια καθημερινότητα που δεν θα 'θελα να τελειώσει ποτέ!
 
Μαρία Λειβαδάρου
BA (Hons) Marketing & Public Relations, Teeside University
Ενθουσιάστηκα από το ανθρώπινο δυναμικό που πλαισιώνει το Mediterranean College, το άρτια εξοπλισμένο και παράλληλα φιλικό περιβάλλον, τις βιβλιοθήκες, τους χώρους ψυχαγωγίας των φοιτητών… Όλα συναινούν στο πιο κατάλληλο και ασφαλές κολέγιο!
 
Ελένη - Δήμητρα Καρατσόλια
BA (Hons) Business Management, Teeside University
Δανείζομαι τα λόγια του Αριστοτέλη «Αυτοί που δίνουν καλή εκπαίδευση στα παιδιά, πρέπει να τιμώνται περισσότερο από εκείνους που τα γέννησαν, γιατί οι γονείς τους έδωσαν μόνο τη ζωή, οι παιδαγωγοί όμως την ικανότητα να ζουν καλά». Ευχαριστώ τους καθηγητές του κολεγίου, για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Ευχαριστώ το Mediterranean College, για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα εκεί.
 
Γιάννης Πολίτης
ΒΑ (Hons) in Marketing, University of Teesside (2011)
Τα φοιτητικά μου χρόνια στο Mediterranean College ήταν τα πιο δημιουργικά και ευχάριστα της ζωής μου! Δεσμοί φιλίας , αξέχαστες στιγμές με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές, έντονη προσπάθεια, στόχοι, αποτέλεσμα, επιτυχία, εικόνες άπειρες…
 
Μπλέρτα Χατζή
ΒΑ (Hons) in Business Management, University of Teesside (2011)
Στο Μεσογειακό Κολέγιο συνάντησα ανθρώπους ικανούς και πρόθυμους να με βοηθήσουν, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου. Εδώ, κατάφερα να διευρύνω τον ορίζοντα των γνώσεών μου και έμαθα να μην σκέφτομαι επιφανειακά. Το Μεσογειακό Κολέγιο σου δίνει όλα αυτά τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για να «αισθανθεί» δυνατός για τον εαυτό του!
 
Γεώργιος Στιβακτάς
ΒΑ(Hons) Business Management, University of Teesside (2011)
Δημιουργική και εποικοδομητική… Όπως ήταν η πορεία μου στις σπουδές, έτσι θέλω να είναι και η καριέρα μου. Εύχομαι σε όλους μας επαγγελματική επιτυχία και πνευματική ολοκλήρωση.
 
Ιφιγένεια - Ευαγγελία Θωμάκου
Msc Marketing Management, University of Teesside (2011)
“Καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει”.

Το ΜΒΑ είναι μια από τις επιλογές για την οποία σίγουρα δεν θα μετανιώσεις ποτέ. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μου προσέφερε το Μεταπτυχιακό και ειδικότερα οι καθηγητές και το Mediterranean College, θα ήθελα να προσφέρω το καλύτερο στην οικογένειά μου και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.
 
Ανδρέας Ράμφος
ΜΒΑ, University of Teesside (2011)
"Η γνώση είναι ανάμνηση". Oι αναμνήσεις πολλές από τις σπουδές μου στο Mediterranean College… το βέβαιο είναι ότι νιώθω πιο δυνατός, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πολύ περισσότερη γνώση!
 
Γεώργιος Γιάτσιος
ΜΒΑ, University of Teesside (2011)
Στο Mediterranean College απέκτησα 2 πτυχία, Bachelor στην πληροφορική και Master στο Marketing Management. Παρακολούθησα σύγχρονα προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με άκρως ενδιαφέροντα μαθήματα καθώς επίσης και ελκυστικό τρόπο αξιολόγησης αυτών με μεγάλο αριθμό εργασιών και παρουσιάσεων. Ήταν τα πιο δημιουργικά και ευχάριστα χρόνια της ζωής μου! Σήμερα εργάζομαι στην Aegean Airlines, στο τμήμα Μάρκετινγκ και ασχολούμαι ειδικότερα με το e-commerce της εταιρείας.
 
James Pateras
MSc Marketing Management, University of Teesside (2011)

<< Αρχή Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο Τέλος >>

Σελίδα 3 από 3


FaceBook-Logo twitter-logo linkedin logo youtube logo logo flickr
Newsletter
 

Αναγνώριση Σπουδών

diploma 150

Περισσότερα

Γραφείο Εργασίας

CareerOFFΗ επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων, αποτελεί για το MC στόχο με ύψιστη προτεραιότητα.

Περισσότερα...

Κ.Ε.Τ.Α.Κ.

KETAK roundΤο Mediterranean College, δημιούργησε το Κ.Ε.Τ.Α.Κ. (Κέντρο Ερευνών, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας)

Περισσότερα...

CISCO Alumni Community

CISCO

Κάνετε εγγραφή στην Κοινότητα Αποφοίτων της CISCO και απολαύστε τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Περισσότερα...